The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Utilizam cookies pentru ca dumneavostra sa aveti o experienta cat mai placuta.Pentru a ne conforma noii directive e-Privacy, trebuie sa primim acordul dumneavosatra pentru a seta cookie-urile. Afla mai multe.
Această tehnică ce îşi are originile în Roma Antică presupune deshidratarea parţială a strugurilor pentru ca aceştia să concentreze în bob mai multă aromă, culoare şi parfum, oferind astfel vinului intensitate aromatică, profunzime şi complexitate. Pentru Masi Masianco Pinot Grigio Delle Venezie, strugurilor Pinot Grigio li se alătură un mic procent de struguri Verduzzo, un soi nativ veneţian pe care producătorii îl aleg să adauge nuanţe de flori albe în degustare şi să participe astfel la conturarea unei palete aromatice de-a dreptul ispititoare. Nuanţe proaspete, care descriu parfumul fin al florilor albe, accente citrice şi atingeri de miere. Arome splendide de piersici zemoase şi caise dulci-acrişoare, complementate cu impresii de lămâie şi miere cremoasă.
Login and Registration Form